Conferences and events in Bucharest

Apr 28, 2014

Conferintele si evenimentele unei companii prezinta statutul si locul pe piata a acesteia. Aniversarile corporate sunt celebrate intr-un cadru privat sau avand invitati-parteneri cu o atmosfera corespunzatoare imaginii firmei.

Planificarea strategica a organizarii unui eveniment corporate poate reprezenta succesul acestuia. Proiectul se elaboreaza in stransa legatura cu reprezantantii companiei pe baza cererilor si necesitatilor acestora, luand in considerare tipul de manifestare si bugetul alocat acesteia. Calitatea informatiilor oferite organizatorilor si comunicarea sustinuta poate usura sarcina complexa de organizare. Desi la inceput poate unele elemente are organizarii nu sunt bine conturate, datorita comunicarii pot aparea solutii si idei potrivite.

Bugetul reprezinta o componenta esentiala in organizare, controlul financiar permanent impunandu-se deoarece de multe ori pot aparea situatii neprevazute a caror solutie care trebuie sa se incadreze  in marja anticipata, costurile generate pana la final sa nu depasesaca suma de la care s-a plecat.

Snagov Club va ofera spatii elegante si spatioase pentru organizarea conferintelor, evenimentelor sau intalnirilor de afaceri avand internet wireless disponibil de nelipsit intr-o astfel de intrunire. Se pot pune la dispozitie spatii atat pentru cadru restrans cat si pentru evenimente de anvergura prin posibilitatea unirii mai multor zone pastrand cadrul necesar unei intalniri business sau orice tip de conferinte sau evenimente.

Locatia ideala pentru conferences and events in Bucharest  poate fi Snagov Club, atat prin locatia deosebita pe malul lacului Snagov, spatiile oferite la cele mai inalte standarde pentru toate tipurile de evenimente, cat si prin bucataria traditionala sau din contra..bucate rafinate, satisfacand si cei mai pretentiosi clienti.
Conferences and events in Bucharest
La doar 25 de minute de Bucuresti (centrul conferintelor in Romania) Snagov Club poate fi alegerea pentru conferinte nationale sau internationale, evenimente organizate de companii, receptii, dineuri, petreceri aniversare, team-buildinguri, traininguri din cele mai diverse domenii: medical, auto, marketing, management, juridic, educatie, etc.

Ca este vorba de un eveniment simplu sau unul mai sofisticat, cu tematica sau doar o intalnire de echipa nationala sau regionala, organizarea implica atentie, implicare si profesionalism.

Organizarea periodica a unor astfel de reuniuni avand caracter stiintific sau informativ, private, cu invitati sau public tinta este o sarcina complexa.

Succesul unei astfel de intalniri consta in buna si riguroasa organizare a acesteia avand elemente de calitate pornind de la locatie, meniu pana la cele mai mici detalii. Functionalitatea si amenajarea spatiului sunt foarte importante pentru o comunicare sau prezentare mai buna a intentiilor sau mesajelor companiei. Datorita spatiilor diverse pe care le poate oferi, Snagov Cluv va poate optimiza cadrul necesar evenimentului astfel incat atat compania sa isi poata comunica mesajul dar si participantii sa aiba paret de un cadru lejer si deschis.

Intalnirile se pot desfasura de-a lungul unei zile sau mai multe. In general cand sunt activitati in aer liber, evenimentele sunt pe parcursul mai multor zile. Pentru acestea se pot oferi mai multe spatii potrivite fiecarei activitati in parte.

Pentru o pauza de cafea in afara spatiului special amenajat sau dupa o zi incarcata, Piscina-bar este o solutie de relaxare avand sezlonguri confortabile inconjurate de palmieri.

La sfarsitul zilei se poate opta pentru relaxare in Centrul SPA avand o piscina interioara de 40 m, jacuzzi, solar, sauna, baie turceasca sau masaj ori pentru diverse activitati in salonul de jocuri sau golf pe terenul de minigolf.

De asemenea, cele 22 de camere de cinci stele asigura confortul unei intalniri prelungite oferind confort si spatiu cu dotari pentru cele mai variate preferinte: minibar, internet wireless, room-service. Se poate opta pentru o camera cu terasa si vedere la piscina, cu vedere catre curtea interioara toate avand dimensiuni generoase si baie cu cada.

Tot pentru confortul participantilor care nu doresc sa vina cu masina personala (parcare in incinta pazita) sau nu este pus la dispozitie un alt mijloc de transport, Snagov Club poate efectua transport din/in Bucuresti cu minibuze proprii. Mai multe detalii despre Corporate events gasiti aici: http://snagovclub.ro/en/events/evenimente-corporate/

Participantii la conferinta, eveniment si intalnire de afaceri sa-si poata canaliza eforturile exclusiv pe transmitere, schimb si asimilarea ideilor, comunicare, largirea portofoliului de contacte. Rezultatul evenimentului astfel fiind unul de succes atat pentru participanti cat si pentru organizatori.
Puteti vedea cateva din cele mai reusite evenimente in cadrul acestui sucrt material de prezentare publicat pe youtube:

In cadrul evenimentului se pot organiza plimbari cu barca cu motor, cu vaporasul, fost vapor prezidential Leader sau caiacul pe lacul Snagov, fauna piscicola din acesata zona atragand multi amatori ai pescuitului. De asemenea se poate vedea si manastirea Snagov aflata pe insula de pe lac.

Pentru savurarea specialitatilor culinare se poate opta intre saloanele indoor (Venetian , Britanic sau Francez) sau Gradina Versailles ori Pavilionul de pe Lac, acesta din urma oferind capacitate si pentru evenimente mari de pana la 250 invitati. Pe timpul verii capacitatea se poate mari Pavilionul unintude cu pontonul suplimentand astfel cu pana la 128 locuri (la mese si pe canapele).

Conditiile oferite de Snagov Club si posibilitatea de a organiza orice tip de eveniment prin adaptarea la orice cerinte ale clientilor atat ca si spatii pentru conferinte, relaxare dar catering, mereu deschisi la sugestii si propuneri fac acesta locatie una ideala pentru “conferences and events in Bucharest.”

Snagov Club poate asigura serviciile ideale pentru un eveniment special intr-un mediu confortabil si elegant!

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.