Unde trebuie sa merg pentru a deveni un model videochat

Feb 23, 2017

Videochatul este o meserie relativ usor de practicat daca posezi abilitati de comunicare, ai un aspect ingrijit si esti o persoana joviala si amabila. Fiind totusi la inceput de drum, pentru a practica acest job este bine sa ai pe cineva alaturi care sa iti desluseasca tainele meseriei si care sa te sprijine pe tot parcursul activitatii. Desi nu exista pentru moment scoli unde sa poti inveta primii pasi in industrie, modelele in devenire pot apela cu increderea la studiouri care le vor oferi traininguri de specialitate si le vor ajuta sa sa se integreze in bransa.

Unde trebuie sa merg pentru a practica aceasta meserie?

Cum sa devi un model videochatPentru modelele incepatoare raspunsul la aceasta intrebare este “la o scoala care sa ne invete ce trebuie sa facem pentru a deveni modele”. Odata incepute cercetarile pentru a cauta acele cursuri, fetele vor descoperi ca inca nu exista asa ceva, iar primii pasi trebuie sa fie facuti in cadrul unor studiouri, acolo unde vor putea sa invete notiunile de baza si vor putea sa castige bani experimentand ce au invatat, adaptand cunostiintele noi dobandite personalitatii lor.

Marea majoritatea a studiourilor cum ar fi http://www.vidoci.ro/ ofera cu titlu gratuit trainingurile, acestea intrand in obligatiile acestora fata de angajati, dar fetele trebuie sa fie atente deoarece exista si cazuri in care aceste traininguri trebuie platite, situatie care denota faptul ca acel studio nu este unul profesionist iar modelele ar trebui sa evite o relatie contractuala cu acestea.

Calitatile necesare unui model videochat

Modelele aflate la inceputul carierei trebuie sa aiba o serie de calitati care se dobandesc in urma unei munci asidue. Desi se intalnesc cazuri de modele incepatoare care au un talent nativ si cresc profesional foarte repede, marea majoritatea trebuie sa munceasca si sa invete foarte mult.

Desi s-ar parea ca frumusetea fizica ajuta foarte mult, nu trebuie sa ai neaparat calitati fizice iesite din comun. Ceea ce conteaza in primul rand este atitudinea, increderea in sine fiind un factor esential care te va ajuta sa cresti in cariera. O prezenta tonica si vesela este uneori mai apreciata ca un fizic frumos dar “de gheata”.

Imaginea afisata este un lucru foarte important. Modelele trebuie sa fie persoane cochete, ingrijite, sa aiba un corp tonifiat capatat in urma exercitiilor de gimnastica, sa acorde o importanta deosebita tinutelor purtate, machiajului si coafurii.

Implicarea si pasiunea fetei pentru meserie este insa unul dintre factorii cheie care fac diferenta dintre un model de succes si unul obisnuit. In videochat trebuie sa fii o prezenta placuta, sa ai abilitati de comunicare si relationarea cu membrii, sa fii o buna ascultatoare si psiholoaga si sa ai o capacitate de a empatiza cu clientii foarte mare.

Punctualitatea si seriozitatea conteaza foarte mult. Este foarte bine de stiut ca multi dintre clienti intra online in aceeasi perioada a zilei si ar fi incantati sa petreaca o perioada de timp cu modelul preferat, cu conditia ca aceasta sa fie acolo. Cu alte cuvinte, trebuie sa fii in fata camerei in anumite perioade de timp fixe, crescand astfel sansele de a iti fideliza clientii.

by | Categories: Despre videochat |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.